Scaner intraoral Aoralscan 3D

Scanare în timp real, culoare realistă și detalii clare. Software-ul de scanare dezvoltat integrează funcții de procesare a datelor pentru amprentari digitale de înaltă calitate.

Facilitează o comunicare eficientă între cabinetele stomatologice și laboratoarele dentare , economisind timp, asigurând o eficiență ridicată și calitate pentru proiectele de restaurare.

Microscop dentar

Este dotat cu o optica de inalta calitate, un nivel de marire reala crescut si LED luminos de temperatura (lumina zilei), un design ergonomic, ce raspund unei game largi de cerinte a specialitatilor stomatologice. Principalele avantaje sunt: imaginile luminoase, culorile realiste si viziunea clara, adaptorul ergonoptic dent, usor de manevrat si pozitionat, reducand efortul potential provocat de miscarile dure. 

Endodontia rotativa

Utilizează instrumentar electronic pentru a realiza tratamentele de canal. Medicul dentist utilizează un instrument special, un micromotor ce foloseşte ace rotative din nichel titan (NiTi), un material de cinci ori mai flexibil decât oţelul inoxidabil, dar şi mai rezistent. Astfel tratamentul de canal devine o procedură mult mai rapidă şi mai predictibilă.

Apex finder

Este un dispozitiv electric ce vine în ajutorul tratamentelor endodontice. Aparatul are  posibilitatea de a măsura cu exactitate lungimea canulului unei rădăcini dentare. De asemenea poate fi deosebit de util atunci când forma şi orientarea rădăcinilor dentare nu se pot observa clar pe radiografii sau atunci când nu se ştie dacă a avut loc o perforaţie.

Fiziodispenser

Este un aparat utilizat în intervențiile de chirurgie orală, în special în implantologie. Prin variația electronică a cuplului motorului, acest aparat permite inserarea precisă și corectă a implanturilor dentare.

Lampa albire zoom

Presupune activarea printr-o sursă de lumină albastră a elementelor active din gelul de albire, gel care se va aplica pe suprafața dinţilor. Gelul conține peroxid de hidrogen care se va descompune şi va elibera oxigen ce va pătrunde prin smalţ şi dentins, albind uniform zone ale dintelui colorate sau îngălbenite. Lampa potenţează efectul de albire al gelului cu până la 26%, ducând la o îmbunătăţire a culorii cu până la 8 nuanțe mai alb decât nuanţa de la care s-a plecat.

Centrifuga chirurgie / implantologie

Este necesară pentru a obţine plasma ce conţine proteinele care grăbesc procesul de regenerare a ţesutului afectat. Tipurile de tratamente dentare în care poate fi utilizată centrifuga sunt: intervenţia de implant dentar, adiţie osoasă pentru implantul dentar, repararea osului.

Sterilizarea  instrumentarului stomatologic

Autoclavul – este un dispozitiv folosit pentru a steriliza echipamente şi consumabile de supunerea lor la abur de înaltă presiune saturat la 121 ° C timp de aproximativ 15-20 minute, în funcţie de dimensiunea sarcinii şi conţinutul.

Pupinelul – este un dispozitiv utilizat pentru sterilizarea instrumentelor şi materialelor de uz stomatologic care nu se pot steriliza în siguranţă la autoclav, prin metoda aburului sub presiune. De aceea, pupinelul foloseşte căldura uscată care are efect oxidant asupra microorganismelor, spre deosebire de căldura umedă, care acţionează prin precipitarea proteinelor intracelulare ale bacteriilor, sporilor sau virusurilor.